Over ons

Introductie

Ons verhaal

Onze initiatiefneemster Miranda van Oostrom had reeds vele jaren een achtergrond in toeristische projecten voor hotelketens, waarbij vaak vooral perfecte afstemming met stakeholders en meetbare resultaten belangrijk waren.

Na een periode waarin zij voor Amsterdam & Partners mede de Iamsterdam campagne in de markt mocht zetten, begon zij het bedrijf City Marketeers samen met Wouter Smit, die reeds een breed netwerk in de media onderhield.

Samen voerden zij jarenlang projecten uit voor diverse gemeenten en regio’s op het gebied van duurzaam toerisme en verantwoorde economische stimulering.

Dit doen wij volgens een uniek concept, waarbij zowel een-op-een als in groepsvorm alle stakeholders worden betrokken.  

Door deze unieke en aantoonbaar succesvolle werkwijze van City Marketeers weten steeds meer gemeenten en regio’s ons bureau te vinden.

Zo treden wij bijvoorbeeld op als kwartiermaker bij het vormen van een nieuwe toeristische promotie-organisatie, en ontwikkelen wij met de stakeholders een meerjarenplan. Ook organiseren wij evenementen en acties, en verzorgen wij desgewenst campagnes en alle on- en offline communicatie rond de toeristische highlights van de destinatie. Zo blijft de interactie gewaarborgd.

Neem gerust contact op voor meer informatie over ons werk.

Het City Marketeers Team

Professionals in destinatiemarketing

Projectmanager Toerisme

Miranda van Oostrom

Projectmanager Toerisme

Wouter Smit

Destinatiemarketeer

Joost Botman

Destinatiemarketeer

Eiko Waleson

Schuiven naar boven